Welkom op de website van Hatha-Yoga docente Patricia Hendriks.

Introductie

04.jpg

Op 16 jarige leeftijd kwam ik in contact met yoga en sindsdien heb ik lessen gevolgd bij verschillende docenten. Elf jaar later begon ik mijn yoga-opleiding en in 2004 studeerde ik af en ontving ik mijn diploma als docente Hatha-Yoga. De volgende stap was uiteraard om zelf groepen te starten om datgene wat mij zo geinspireerd heeft verder te geven aan mijn cursisten. In 2007 ben ik vervolgens met mijn eigen yoga praktijk begonnen.


De ervaring leert dat door de beoefening van Yoga er verdieping en verstilling in jezelf ontstaat. Bewustwording en het gevoel van dicht bij jezelf zijn. Op lichamelijk vlak ontstaat er een groter gevoel van vitaliteit. Maar ook ontspanning is binnen Yoga erg belangrijk; het kunnen "loslaten" van lichamelijke spanning en geestelijke stress, hetgeen voor velen in deze drukke maatschappij van vandaag de dag zo moeilijk is.


Minder stress in ons hoofd
en minder spanning in ons lichaam.


Yoga is geen sport, iedereen kan het beoefenen. Je hoeft er echt niet lenig voor te zijn! Yoga is, binnen jouw eigen grenzen, werken aan een gezond lichaam en een gezonde geest; innerlijke balans. Werken aan evenwicht tussen lichaam en geest, denken en voelen, hoofd en hart.


Voor meer informatie over mijn yogapraktijk, of voor achtergrondinformatie over yoga, kun je klikken op de onderwerpen in het menu links op het scherm. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om een e-mail te sturen.